ROG Maximus VII Gene ve Gtx 780 TI

kekopops

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
14600K & 4070Ti
Merhaba arkadaşlar. Önümüzdeki günlerde sistem toplayacağım fakat bir sorum olacak. Anakart ROG Maximus VII Gene ekran kartı olarak ise asus gtx 780 directcu II düşünüyorum. Sizce anakartta bulunan harici ses kartı ile ekran kartı arasında bir temas olabilir mi ? Soketler birbirine çok yakın gözüküyor.

@kekopops lehimlere ufakta olsa deger gibi neden matx bir anakart tercih ediyorsunuz? 780 mi ti mı düşüyorsunuz? Başlıkta ti yazıyor o yüzden soruyorum monitörünüz 60hz 1080p olucaksa gereksiz para harcamayın, uygun bir sistem alın, geçin. Bütçeniz müsaitse 2k veya 4k 'ya yönelin (tabi bu bir yorum ).

5pMOQl.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için saolun. Ekran kartı ti düşünüyorum. matx istememin sebebi küçük kasa kullanmak istemem hem daha kolay taşınıyor hemde görünüş olarak daha hoş duruyor boşluk olmaması bakımından. Ekran kartı ve anakart markası asus; böyle bir sıkıntı olması çok saçma geldi ama attığınız fotoğrafa göre ti ın altında kalan metal koruma ses kartına değecek gibi duruyor.

Küçük sistem istememin tek nedeni aslında corsair 350d kasa kullanmak istemem :D Bir kaç araştırma yaparak son olarak msi z97m modelinde karar kıldım. En az gene vii kadar iyi bir anakarta benziyor.

Aynen öyle :) Sistemi toplamam yaklaşık 2-3 ayımı alıcak ama sözüm olsun fotoğrafları ve yorumu atıcam.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı