Z zaaraabuurr824 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:22 #1 Bu bütçede bu kulaklık alınır mı sizce? Çok hoşuma gitti nasıldır üzer mi? Bilmiyorum. İnceleme izledim, hoşuma gitti. Bundan farklı forumda Cloud 3S konuşuluyor. Bilemedim, öneriniz var mı?
Bu bütçede bu kulaklık alınır mı sizce? Çok hoşuma gitti nasıldır üzer mi? Bilmiyorum. İnceleme izledim, hoşuma gitti. Bundan farklı forumda Cloud 3S konuşuluyor. Bilemedim, öneriniz var mı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.255 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:26 #2 Alınır, açık arayla bu bütçenin en iyisi. Cloud 3S bass ve tizz olarak geride, EQ isteyen bir kulaklik.
Alınır, açık arayla bu bütçenin en iyisi. Cloud 3S bass ve tizz olarak geride, EQ isteyen bir kulaklik.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.928 Çözümler 25 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Dün 20:27 #3 Alınır.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.870 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:27 #4 Tek şikayetim ses seviyesinin bazen kendi kendine azalıp veya çoğalması. O da bir ayarla alakalıdır diye düşünüyorum ancak hangi ayar bilmiyorum.
Tek şikayetim ses seviyesinin bazen kendi kendine azalıp veya çoğalması. O da bir ayarla alakalıdır diye düşünüyorum ancak hangi ayar bilmiyorum.
Z zaaraabuurr824 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:28 #5 kxy dedi: Alınır, açık arayla bu bütçenin en iyisi. Cloud 3S bass ve tizz olarak geride, EQ isteyen bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... EQ isteyen kulaklık pelta mı 3S mi?
kxy dedi: Alınır, açık arayla bu bütçenin en iyisi. Cloud 3S bass ve tizz olarak geride, EQ isteyen bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... EQ isteyen kulaklık pelta mı 3S mi?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.255 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:30 #6 zaaraabuurr824 dedi: EQ isteyen kulaklık pelta mı 3S mi? Genişletmek için tıkla... Cloud 3S EQ istiyor. Pelta stock ses profili olarak gayet iyi, ayrıca mikrofonuda daha basarili. Kendimde kullaniyorum.
zaaraabuurr824 dedi: EQ isteyen kulaklık pelta mı 3S mi? Genişletmek için tıkla... Cloud 3S EQ istiyor. Pelta stock ses profili olarak gayet iyi, ayrıca mikrofonuda daha basarili. Kendimde kullaniyorum.