ROG Ryuo & Aura Sync uyumsuzluğu

Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Selam arkadaşlar geçenlerde ROG ryuo 120 mm sıvı soğutucu aldım ve NZXT Kraken X72 360 mm sıvı soğutucu ile melezledim. Performansından gayet memnunum, OLED ekran çok hoş fakat ekranın çevresindeki RGB halkayı Aura Sync ile çalıştırmayı beceremedim. Defalarca sürücüleri kaldırdım, kurdum fakat nafile ne yazık ki çare olmadı.
Sizlere danışayım dedim.

Cihaz.png

Armory crate de cihaz kısmında ROG ryuo görünüyor.

Aura Sync.png

Ama Aura Sync kısmında ne yaptımsa soğutucuyu tanıtamadım.

Rog Ryuo.png

Aura Sync dışında ROG ryuonun her özelliğini kullanabiliyorum.

Asus Aura.png

ASUS Aura'da da görünmüyor. Oysa ilk aldığımda görünüyordu. Ryuo LiveDash'ı çalıştırmaya çalışırken Aura uyumu maalesef bozuldu. Şimdi de düzeltemedim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu aydınlatma programlarının optimizasyonunu yapamadı bi türlü ASUS. Sürekli bir sorun çıkıyor. Ya mouse kafasına göre yanıyor ya sönüyor bir şeyler oluyor. Sürücü ile alakalı olabilir sanıyorum ki...

Güncelleme ile düzeltilmesini bekliyorum. Mesela şu anda Armory Crate ile tek tek bileşenlerin renklerini vs ayarlayabilsem de Aura Sync çalıştıramıyorum. ROG Ryuo yu zaten görmüyor.

Şu an ben de çalıştıramıyorum, yazılımsal bir sorun var herhalde. Dün çalışıyordu, bugün ne oldu bilmiyorum. :/
Dostum bugün sorunumu çözdüm.

Önce IObit Uninstaller ile Asus namına ne kadar yardımcı program varsa (Asus Aura, Armoury Crate ve onun alt programları ALL MB vs) hepsini sildim. Artakalan dosyaları da temizledim.

Daha sonra ROG RYUO 240 Sürücüler & Araçlar | Soğutma | ASUS Türkiye verdiğim linkten Windows 10 64 Bit seçeneğini seçip "setupROGSLService" dosyasını indirip kurdum.

Her şey düzeldi, sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı