ROG STRIX 1000G PSU alınır mı?

3090 ve 5950Xli sistemler 600 bilemedin 650W tüketiyor haberiniz olsun. Bu kadar watt sevdalısı olmayın yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.
NVIDIA 3080 ve 3090 ekran kartları için en az 750W güç kaynağı öneriyor. Aktif güç tüketiminden ziyade zar zor beslemesindense gereğinden fazla güç olması her zaman daha iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İllaki fazla güç iyidir ama insanlar sistemlerinin ne kadar güç çekeceğini bilemedikleri için saçma sapan güç kaynakları alıyorlar ve 1000W ve üstü güç kaynakları hiç de ucuz değiller.

Bir de baştaki arkadaşın yorumu bilinçsiz ve komik bir yorum sözde 3080 ve üstü kartlar için 1000W PSU'nun yetmeyeceğini söylemiş.

ROG Thor serisi PSU'ları Seasonic üretiyor diye biliyorum ben, düz STRIX'ler ASUS'un kendi üretimi olması lazım, yanılıyor da olabilirim tabii.

STRIX seriside Seasonic ile birlikte geliştirildi diye biliyorum hatta focus Plus serisi ile özellikleri birbirine çok benzer tabii ASUS'un ufak tefek özelleştirmeleri mevcut.

ben ne zaman hydrapat olacam yahu. 12v kanalının ne kadar watt verdiği önemlidir.bazı ekran kartları güç kullanımını anlamsız bi şekilde pickleyiverir. biraz dikkatli bi seçim yapmak gerekir. çok oynarım elektirik parası az gelsin gibi bi fikir varsa platinium yada titanium 1000-1600 arası powerlara bakarsın .

watt sevdası iyidir elimde 17 senelik yarı modüler 1000watt power var 2-3 gün önce emekli ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı