ROG STRIX 1660 Ti Fanları hızlı dönüyor

mukoder

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ekran kartı olarak Asus ROG STRIX 1660 Ti kullaniyorum. Bilgisayarı açar açmaz fanlar çok hızlı dönüyor GPU Tweak programı ile fanların hızını düşürmeme rağmen bir değişim olmuyor. Sizce sorun nedir? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir bilgisayarda ekran kartını deneme olasılığınız varsa deneyin. Aynı durum söz konusu ise yetkili servise gönderirsiniz.

GPU Tweak II üzerinden fan ayarlarınızı otomatiğe çekin. Bazen GPU Tweak sorun yaşatıyor o konuda. Ekran kartınızı Quiet Moda getirin ve 0db fan ayarını ON yapın. Yeniden başlatınca düzelecektir.

Arkadaşlar aynı sorun bende oluyordu merak etmeyin çözümü çok basit şimdi ekran kartının üstünde led açıp kapama butonu var onun solunda ise p-mode ve o-mode denen bir kısım var o sizde p-modedir siz onu bilgisayarı kapattıktan sonra o-mode alın sorun çözülecektir iyi günler

Maalesef işe yaramadı halen aynı.
GPU Tweak II üzerinden fan ayarlarınızı otomatiğe çekin. Bazen GPU Tweak sorun yaşatıyor o konuda. Ekran kartınızı Quiet Moda getirin ve 0db fan ayarını ON yapın. Yeniden başlatınca düzelecektir.
0db fan ayarını bulamadım bana yardımcı olabilir misiniz?

GPU Tweakden fan ayarını yapmadım ama aynü sorun bendede var fanlar hep dönüyor aida64 ile test yapıcam fazla ısınmıyorsa sorun olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…