ROG STRIX 2060'ın fanından sürtme sesi geliyor

tesla119

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartımın 3. fanı devreye girdiğinde sanki sürtme sesi geliyor. Çalışırken sıkıntı yok ama tam çalışcağı esnada bu sürtme sesi geliyor. Diğer iki fanda hiçbir sıkıntı yok.
(PC'yi dün topladım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartımın 3. fanı devreye girdiğinde sanki sürtme sesi geliyor. Çalışırken sıkıntı yok ama tam çalışcağı esnada bu sürtme sesi geliyor. Diğer iki fanda hiçbir sıkıntı yok.
(PC'yi dün topladım)
Hocam alakası var mıdır bilmiyorum ama belki 3.fanınız çalışmadığında eğik kalmış ve bu yüzden başlarken ses çıkartıp çalışırken yine normal konuma geldiği için ses çıkartmıyordur.

Fana değen bir kablo falan olabilir. Anakartın alt kısımlarında kalan SATA kabloları veya ön panel bağlantıları katlanıp fana değebiliyor.

Hocam alakası var mıdır bilmiyorum ama belki 3.fanınız çalışmadığında eğik kalmış ve bu yüzden başlarken ses çıkartıp çalışırken yine normal konuma geldiği için ses çıkartmıyordur.
Aynen hocam çalışırken diğerleri sabit bir şekilde dönüyor bu yalpalayarak dönüyor
Fana değen bir kablo falan olabilir. Anakartın alt kısımlarında kalan SATA kabloları veya ön panel bağlantıları katlanıp fana değebiliyor

Kabloların hepsini kontrol ettim.
Kartın kendi gövdesine değerek çıkartıyor sesi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı