Almadıysanız almayın 3070 bekleyin 50 dolar daha pahalı olacak, bunu o kadar çok dedimki elimde güç kalmadı millet pişman olacak ikinci el piyasaları çökücek
Almadıysanız almayın 3070 bekleyin 50 dolar daha pahalı olacak, bunu o kadar çok dedimki elimde güç kalmadı millet pişman olacak ikinci el piyasaları çökücek
3600X'in soğutucusu hiç yeterli değil 90 dereceleri buluyordu bende
Yok biz mimarlık firmasıyız acelemiz var zaten sıfır almıyorum 6 aylık ikinci el 4, 2K'ya anlaştım test edeceğim perf iyi ise alacağım garantili ürün. Tabi almadan önce cuma Gaming gecesine bakacağım uygun olrsa oradan alırım bir şeyler.
3600X'in soğutucusu hiç yeterli değil 90 dereceleri buluyordu bende
Hocam artık o kadar çok konu açtınız ki kendi ekran kartımı size vermeyi düşünmeye başladım . Neyse eğer öne sıvı soğutma takmazsanız sığar diye düşünüyorum.
Hocam artık o kadar çok konu açtınız ki kendi ekran kartımı size vermeyi düşünmeye başladım . Neyse eğer öne sıvı soğutma takmazsanız sığar diye düşünüyorum.