Belirttiğim ekran kartı ve i9-9900 KF işlemcili bir sistem ve monitör olarak ASUS VG279 model FHD monitör kullanıyorum. 2K 144-165 HZ 1 ms IPS monitöre geçmeye karar verdim ve aşağıdaki üç model arasında kaldım. Tavsiyelerinizi ve alternatiflerinizi bekliyorum. Bu arada anakart olarak yine ASUS Z390-E GAMING modelini kullanıyorum, yani olabildiğince ASUS ekosisteme yakın bir sistem diyebilirim. Dolayısıyla marka uyumundan dolayı ASUS bir tık ağır basıyor. Bütçe maksimum 6.000 TL olabiliyor.
Gigabyte 27" Aorus FI27Q RGB 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Monitör ile diğer bileşenleri aynı üreticiden almanın tek avantajı, monitörde RGB aydınlatma varsa senkronize bir şekilde kontrol edebilmektir. Önerilerim aşağıdadır:
Gigabyte AORUS FI27Q 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Monitör ile diğer bileşenleri aynı üreticiden almanın tek avantajı, monitörde RGB aydınlatma varsa senkronize bir şekilde kontrol edebilmektir. Önerilerim aşağıdadır:
Gigabyte AORUS FI27Q 27" 1ms QHD Freesync IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.