ROG STRIX 3070 kırmızı ışık hatası

Eren Topkan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 13700H RTX4070 16GB DDR5 5200MHZ 1TB HYNIX M.2
Hocam ROG STRIX 3070 ekran kartım var ve ne yaparsam yapayım 1. güç konnektöründeki kırmızı ışık kapanmıyor. Overclock ayarlarınıda kapattım undervolttada kullandım hiçbir şekilde kırmızı ışığı söndüremiyorum. Double ray olarak da kullandım Single ray olarak da kullandım 750W PSU yetmiyor mu acaba 3070 ve R5 3600'e anlayabilmiş değilim.

Dosya Ekleri

• 20250104_153553.jpg
    282,8 KB · Görüntüleme: 24
Hepsini verebiliyor aslında, yetmesi gerekiyor fakat işte dediğim gibi güç beslemesi olan kırmızı yanan o kabloya yarı yarıya güç veriyor.
Hocam belki alakasız olacak ama ben kasayı ısınmasın diye balkona koyuyorum balkonda aşırı soğuktan olmuş olabilir mi?

Hocam belki alakasız olacak ama ben kasayı ısınmasın diye balkona koyuyorum balkonda aşırı soğuktan olmuş olabilir mi?
Soğuk olması iyi birşey ondan olacağını sanmıyorum.

Soğuk olması iyi birşey ondan olacağını sanmıyorum.
Oyunlarda hiç bi sorun olmadan kullanabiliyorum hocam kartı ne carsh veriyor ne drop yiyorum ama içim hiç rahat değil kırmızı ışık yanmasından

Oyunlarda hiç bi sorun olmadan kullanabiliyorum hocam kartı ne carsh veriyor ne drop yiyorum ama içim hiç rahat değil kırmızı ışık yanmasından
Birşey olmuyorsa ellemeye gerek yok denebilir fakat içiniz rahat değilse psu değiştirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…