ROG STRIX 4070 Ti kurulumu nasıl yapılmalı?

FurkanMetehan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım. ASUS ROG STRIX 4070 Ti marka ve model ekran kartı aldım. Bu kartı takmam ardından kartın sağlıklı çalışabilmesi adına hangi programları indirip kullanmam lazım. En sağlıklı bu driverlara nereden ulaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 4070 satın aldım. Öncelikle eski ekran kartını söktüğüm için DDU ile eski kartın sürücülerini sileceğim ve yenisi geldiğinde takıp Nvdia'nın sitesinden manuel olarak indireceğim. İlk etapta GeForce Experience ile de kurabilirsin DDU ile eski kartın sürücülerini sildikten sonra.

Nvidia'nın sitesinden en güncel yazılımı indir. Yazılım bilgisayarında hazır inmiş halde beklesin. Sonra internet kablosunu PC'den çek ve DDU ile eski kartın sürücülerini sildikten sonra yeni kartı tak. Daha sonra yine intermet bağlantısı olmadan indirdiğin hazırda olan sürücüyü kur. Kurduktan sonra interneti açabilirsin.

Öncesinde kart bulunmuyordu sıfır sistem ben yanlış belirtmişim. Sadece kartı farklı bir siteden aldığım için kurulumunu kendim yapmak zorunda kalacağım ama genel olarak anladım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…