- Makaleler
- 24
Arkadaşlar, bu videoda bahsedilen "4mm optical tube" ürününü nereden bulabilirim? N11'de optik tüp, ışık yansıtıcı adıyla aradım ama bulamadım.
Arkadaşlar, bu videoda bahsedilen "4mm optical tube" ürününü nereden bulabilirim? N11'de optik tüp, ışık yansıtıcı adıyla aradım ama bulamadım.
Silikon ışık iletmez. Fiber optik aydınlatma kablosunun içerisinde dahili bir ışık yok bir uçundan ışık tuttuğunuzda tüm kablo aydınlanır. Zaten örnek vermiş olduğunuz kişi fiber optik aydınlatma kablosu kullandığını belirtiyor.Bundan bahsediyorum, içinde dahili ışık yok sadece silikon şerit.
Bence gereksiz masraf olur. Ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz siz bilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederim, bana pahalı geldi, onun yerine kartı komple ARGB sisteme çevireceğim.
Garantisi varsa servis yapıp verir hiç uğraşmayın.İlginiz için teşekkür ederim, bana pahalı geldi, onun yerine kartı komple ARGB sisteme çevireceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.