fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 25 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar, bu videoda bahsedilen "4mm optical tube" ürününü nereden bulabilirim? N11'de optik tüp, ışık yansıtıcı adıyla aradım ama bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar, bu videoda bahsedilen "4mm optical tube" ürününü nereden bulabilirim? N11'de optik tüp, ışık yansıtıcı adıyla aradım ama bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Teknobyte Hectopat Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 601 Çözümler 2 25 Şubat 2020 #2 fryzen dedi: Arkadaşlar, bu videoda bahsedilen "4mm optical tube" ürününü nereden bulabilirim? N11'de optik tüp, ışık yansıtıcı adıyla aradım ama bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aramış olduğunuz ürün fiber optik aydınlatma kablosu olarak geçer. Fakat biraz pahalı bir üründür. Ürünü buradan alabilirsiniz.
fryzen dedi: Arkadaşlar, bu videoda bahsedilen "4mm optical tube" ürününü nereden bulabilirim? N11'de optik tüp, ışık yansıtıcı adıyla aradım ama bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aramış olduğunuz ürün fiber optik aydınlatma kablosu olarak geçer. Fakat biraz pahalı bir üründür. Ürünü buradan alabilirsiniz.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 25 Şubat 2020 #3 Bundan bahsediyorum, içinde dahili ışık yok sadece silikon şerit. https://shopee.vn/Dây-đèn-sợi-quang-đường-kính-1.5-2-3-4-mm-trang-trí-sáng-tạo-i.76663687.2118996354
Bundan bahsediyorum, içinde dahili ışık yok sadece silikon şerit. https://shopee.vn/Dây-đèn-sợi-quang-đường-kính-1.5-2-3-4-mm-trang-trí-sáng-tạo-i.76663687.2118996354
Teknobyte Hectopat Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 601 Çözümler 2 25 Şubat 2020 #4 fryzen dedi: Bundan bahsediyorum, içinde dahili ışık yok sadece silikon şerit. https://shopee.vn/Dây-đèn-sợi-quang-đường-kính-1.5-2-3-4-mm-trang-trí-sáng-tạo-i.76663687.2118996354 Genişletmek için tıkla... Silikon ışık iletmez. Fiber optik aydınlatma kablosunun içerisinde dahili bir ışık yok bir uçundan ışık tuttuğunuzda tüm kablo aydınlanır. Zaten örnek vermiş olduğunuz kişi fiber optik aydınlatma kablosu kullandığını belirtiyor.
fryzen dedi: Bundan bahsediyorum, içinde dahili ışık yok sadece silikon şerit. https://shopee.vn/Dây-đèn-sợi-quang-đường-kính-1.5-2-3-4-mm-trang-trí-sáng-tạo-i.76663687.2118996354 Genişletmek için tıkla... Silikon ışık iletmez. Fiber optik aydınlatma kablosunun içerisinde dahili bir ışık yok bir uçundan ışık tuttuğunuzda tüm kablo aydınlanır. Zaten örnek vermiş olduğunuz kişi fiber optik aydınlatma kablosu kullandığını belirtiyor.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 25 Şubat 2020 #5 İlginiz için teşekkür ederim, bana pahalı geldi, onun yerine kartı komple ARGB sisteme çevireceğim.
Teknobyte Hectopat Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 601 Çözümler 2 25 Şubat 2020 #6 fryzen dedi: İlginiz için teşekkür ederim, bana pahalı geldi, onun yerine kartı komple ARGB sisteme çevireceğim. Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz masraf olur. Ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz siz bilirsiniz.
fryzen dedi: İlginiz için teşekkür ederim, bana pahalı geldi, onun yerine kartı komple ARGB sisteme çevireceğim. Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz masraf olur. Ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz siz bilirsiniz.
Ömer Murat KARACA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 2.959 Makaleler 9 Çözümler 11 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2020 #7 fryzen dedi: İlginiz için teşekkür ederim, bana pahalı geldi, onun yerine kartı komple ARGB sisteme çevireceğim. Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa servis yapıp verir hiç uğraşmayın.
fryzen dedi: İlginiz için teşekkür ederim, bana pahalı geldi, onun yerine kartı komple ARGB sisteme çevireceğim. Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa servis yapıp verir hiç uğraşmayın.