ROG STRIX Flare II Animate alınır mı?

crosswin

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : Asus B365m-k
Ekran Kartı : Asus Rtx4070
İşlemci : R7 7700
Ram: G-skill Trident Z Neo Cl 30 6000Mhz
Ssd: Kioxia Exceria Pro 1 Tb
Cpu Soğutucu : Thermalright Peerless Assassin 120 Digital
Kasa içindeki fanlar : Rampage 7c120s
Merhaba İncehesap'da cuma indirimi olarak ROG STRIX Flare II animate 6.000₺ ye geliyor tasarım filan olarak çok hosuma gitti ilerleyen zamanlarda sistemimin tüm isiklandirmasini Aura Sync yapacağım sizce bu klavye alınır mı?

Daha once forumda konu acilmis ama tam emin olamadım. Klavye tasarım olarak cok hoşuma gitti. Oynadığım oyunlar da CS2, BP1, Zula ve Metin2 simdiden vakit ayırdığınız icin teşekkür ederim. Link:ASUS ROG Strix Flare II Animate ROG NX Red Switch RGB Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com

ROG flare 2'den arkadasımda vardı. 2018 de almıstı bence cok guzel klavye ama 6K değer mi sanmam.

Bende o fiyat kısmında takıldım 1 aydır en düşük fiyatta takip ediyorum. Tasarım olarak cok cok hoşuma gitti. Emin olamadım firsatida kaçırmak istemiyorum. Cevabin icin tesekkur ederim.

Evet tasarım gercekten yakışıklı imiş. 6K ya daha iyi klavyeler var mı bilmiyorum. Bu arada eski flare 2'nin de tasarımı aşırı yakışıklıydı.

Satin aldim cuma günü hayırlısı bakalim

Bugün elime ulaştı profesyonel bir klavye ilk defa kullanıyorum herseyi cok iyi lakin forumlarda gördüğüm sol üstteki ses açıp kısma rulo tuşu arızalı düzgün çalışmıyor değişim yapsam mi diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Hocam oncelikle hayırlı olsun. Sadece seninkindemi arızalı yoksa kronik bir problemmi.

Hocam oncelikle hayırlı olsun. Sadece seninkindemi arızalı yoksa kronik bir problemmi.
Hocam Forumlarda vs baktım çok fazla kişide aynı sorun varmış. İkinci el satanlarada sordum onlardada aynı sorun mevcutmuş. İade göndermedim kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…