Laptop için ne yaptıysam performans düzelmedi YouTube'da adamlar Cyberpunk gibi oyunlarda 50 60 FPS alırken ben.
20-30-40 arası alıyorum driver güncelledim. Pil yönetiminden performans ayarlarını yaptım gene olmadı sinir krizi geçireceğim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yani böyle bir bilgisayarda bu FPS'leri almak koyuyor
Ryzen 7 4800H
1x16 RAM
RTX 3050 Ti ekran kartı
Laptop için ne yaptıysam performans düzelmedi YouTube'da adamlar Cyberpunk gibi oyunlarda 50 60 FPS alırken ben.
20-30-40 arası alıyorum driver güncelledim. Pil yönetiminden performans ayarlarını yaptım gene olmadı sinir krizi geçireceğim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yani böyle bir bilgisayarda bu FPS'leri almak koyuyor
Ryzen 7 4800H
1x16 RAM
RTX 3050 Ti ekran kartı
Yapmanız gerekenler;
1- Download the latest official NVIDIA drivers linkinden son sürümü değil, bir önceki sorun yaşamadığınız sürümü indirin. (Yanında WHQL ibaresi bulunan 2-3 sürüm önceki driverı yüklerseniz tahminimce işe yarar.)
2- Display Driver Uninstaller Download version 18.0.5.8 linkinden DDU'yu indirin.
3- Programı açın, açılınca bilgisayarı güvenli modda başlatmanızı isteyecek, otomatik de yapabilir tam hatırlamıyorum.
4- Program tekrar açıldığında zaten otomatik olarak Nvidia'yı seçecek, seçmezse siz seçin.
5- Temizledikten sonra yeniden başlat' seçin, program gerekeni yapacak ve yeniden başlatacak.
6- (Tavsiyem, bilgisayarın internet bağlantısını kesmeniz, otomatik kurmasın diye.) İndirdiğiniz Nvidia driverini çalıştırın ve kurun.
7- Kurulduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve durumu kontrol edin.