ROG STRIX G15 kulaklık girmiyor

Makaleler
2
Daha fazla  
ROG STRIX G513IH-HN002 Notebook'u yeni aldım fakat kulaklığı bir türlü sokamadım. 3. çizgiye kadar giriyor daha fazla girmiyor. Biraz zorlayarak bastırdığımda az daha girip ses gelmeye başlıyor fakat hemen geri atıyor dışarı kulaklığı.

Dosya Ekleri

• 30ACED5A-E87E-4C27-B708-E3C867C3C31C.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 87
  • F197C610-1584-4514-A3CE-99E8FE89B6CD.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı cihaza sahibim. 3,5 jack olan kulaklıklarda bir sorun olmadı bende. Kulaklıkla alakalı olabilir.

Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildiniz mi? İllaki servise mi götürmemiz lazım?

Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildiniz mi? İllaki servise mi götürmemiz lazım?

Çözemedim hocam girmiyor çok fazla bastırınca biraz giriyor ses kulaklıktan geliyor ama bazen atıyor yerinden. Servisle falan uğraşmak istemedim. Bu sıralarda PC uyku modundayken kapağı açınca oturum aç tuşu çıkması icin ekrana tıklayınca ufak bir kasılıyor oturum aça tıkladığımda da bir kasılma oluyor masaüstü açıldıktan sonra kasılma olmuyor. Önceden böyle bir şey yoktu.

Hocam benim kulaklığım da aynı sizin gibiydi, sorun fazla bastırmıyor olmammış. Çok abartmadan hızlıca ittirin kulaklığı jack girişine, oturucaktır. Eğer olmuyorsa kameranın flaşını açıp içerisini bi kontrol edin engelleyen bir şey var ı yok mu emin olun.

Bastırarak biraz geçiriyorum daha fazla bastırırsam kırılacak gibi duruyor. Bu arada RAM'i 16 GB yapmayı düşünüyorum siz ekleme yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…