Çözüldü Rog Strix G15 RAM marka modelini öğrenmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Cihazda 3200 MHz CL 22 Micron çip RAM var. Yanına ise Crucial RAM de alabilirsiniz. Crucial RAM'ler Micron çip kullanıyor. Aynısı da var fakat cihazdan çıkma da olabilir.

Cihazda 3200 MHz CL 22 Micron çip RAM var. Yanına ise Crucial RAM de alabilirsiniz. Crucial RAM'ler Micron çip kullanıyor. Aynısı da var fakat cihazdan çıkma da olabilir.

Çözüm
Part Number yazan alandakileri Google'a yazıp bulabilirsin.
Sağ ol dostum.

Sağ ol dostum.

Bunu alıp PC taksam sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Elbette olur. Dual channel olacağı için. Bir de sizin laptop AMD olduğu için Dual Channel'da daha fazla performans alacaksınız diye umuyorum.

Evet hocam. Çift kanal ile bant genişliği daha fazla olur.
Hocam PUBG'de şu an 70 80 civarı alıyorum. En düşük ayarlar ve çözünürlükte. Ne kadar artar tahmini akıcı şekilde oynatır mı?

Oyunlarla aram fazla iyi değil fakat artış olacaktır. Bunu oynayan arkadaşlar daha iyi bilir. Teknik olarak ise dediğim gibi bant genişliği daha fazla olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı