ROG STRIX G15 vs. Monster T7 21.8 vs. Aorus 15P YD

Scribble815

Centipat
Yer
istanbul
Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Forumda okumadığım başlık kalmadı ama bir türlü sonuca varamadım. Fiyatlarda aşırı yükseldi, limitim 35-36 bin TL civarı ve beni uzun süre idare edecek bir laptop arayışı içindeyim. Oyun ve iş bir arada yürütüceğim. 17 inclik bir model düşünüyorum ama 15,6 da olabilir fiyat performansa göre. Omen 17'lerde yeni nesil işlemcili modeller bulamadım piyasadakiler hep eski işlemcili modeller, Lenovo Legion 5 Pro'larda hiçbir yerde yeni modelleri bulunmuyor. MSI'in aşağıda attığım linklerdeki benzer donanımlı modelleri aşırı pahalı o yüzden MSI da çıkardım aradan. Aşağıya eklediğim modeller arasında aşırı kararsız kaldım, en sıcak baktığım model Ryzen 5900'lü ASUS ROG'lar şu anda; başka önereceğiniz modellerde varsa lütfen söyleyin, görüşlerinizi paylaşırsanız benimle çok sevinirim.

( Bu 2 ASUS modeline ekran boyutunum 17 olmayışından dolayı eksi; ama QHD olması artı)

(SSD'nin 512 olması eksi yönü.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…