ROG STRIX G16 2023 laptopta RAM ve SSD'de ekstra slot var mı?

FaLCoNn76

Decapat
Daha fazla  
Başka bir şey değildir. Performansın iyiyse hatalara düşmüyorsan cızırtı şeklindeyse çok büyük ihtimal dediğimizdir. Abartı şekilde seni rahatsız edecek düzeydeyse iade edip değişim isteyebilirsin. Fakat şu an cihazın Türkiye'de (satıcıya bağlı olarak) birçok yerde stoku bitmiş/azalmış durumda. Ona göre hareket edersin.

@Artoria Pendragon @Teccno hocam M.2 SSD almayı düşünüyorum RAM'le birlikte fakat boş yeri var mı yok mu öğrenemedim. Bir de kaç inclik almak gerekiyor bu M.2'yi? 1TB düşünüyorum. Önerilerinize açığım 4.0 destekli.

RAM'lerde Micron Hynix çıktı.

Hocam RAM ve SSD de ekstra slot varsa bizi de bilgilendirir misiniz?

RAM slotu zaten var M.2'den emin olamadım ama bende vardır diye düşünüyorum içini açacak malzemem yok şu an.

Ben de az önce sipariş ettim HB'den. “asus servise sorun garanti kapsamı ve uyumluluk için” diye bir yerde okumuştum bir danışın bence hocam. Ucuz cihaz değil başımıza iş almayalım 🙈

1x16 arkadaşlar yukarılarda da yazıyor olması lazım. M.2'den emin değilim onu da anca işlerim bitince öğrenirsem yazarım, benden önce alan arkadaşlarda araştırabilirse çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
1x16 arkadaşlar yukarılarda da yazıyor olması lazım. M.2'den emin değilim onu da anca işlerim bitince öğrenirsem yazarım, benden önce alan arkadaşlarda araştırabilirse çok güzel olur.

Hocam aldığınız bilgisayarın tam model kodu nedir acaba 1x16 ile gelen. Bir de aynı bilgisayara sahip arkadaşlar prizden uzakta normal modda ne kadar ekran süresi veriyor deneyimleyen varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı