S sefasahin34 Megapat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 Kullanan arkadaşlar ekran parlaklığı hakkında yorum yapabilirmi ? 250 nit acer nitroda yetmedigi için vazgeçmiştim ben.
Kullanan arkadaşlar ekran parlaklığı hakkında yorum yapabilirmi ? 250 nit acer nitroda yetmedigi için vazgeçmiştim ben.
manqueller Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.807 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #2 sefasahin34 dedi: Kullanan arkadaşlar ekran parlaklığı hakkında yorum yapabilirmi ? 250 nit acer nitroda yetmedigi için vazgeçmiştim ben. Genişletmek için tıkla... Gayet yetiyor ben memnunum strix'ten.
sefasahin34 dedi: Kullanan arkadaşlar ekran parlaklığı hakkında yorum yapabilirmi ? 250 nit acer nitroda yetmedigi için vazgeçmiştim ben. Genişletmek için tıkla... Gayet yetiyor ben memnunum strix'ten.
keisaku Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 167 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #3 sefasahin34 dedi: Kullanan arkadaşlar ekran parlaklığı hakkında yorum yapabilirmi ? 250 nit acer nitroda yetmedigi için vazgeçmiştim ben. Genişletmek için tıkla... parlaklık benim için de yeterli ama tabi bu birazcık kişisel tercihe bakıyor o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem.
sefasahin34 dedi: Kullanan arkadaşlar ekran parlaklığı hakkında yorum yapabilirmi ? 250 nit acer nitroda yetmedigi için vazgeçmiştim ben. Genişletmek için tıkla... parlaklık benim için de yeterli ama tabi bu birazcık kişisel tercihe bakıyor o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem.