4000 okuma 1800 yazma vaad eden bir ssd. Dram cachesi yok. Konmuş olmak için konmuş.Laptoptaki SSD aşırı mı dandik? Hem CS:GO oynarken hem de masaüstünde drop yiyorum anlamadım bir türlü.
4000 okuma 1800 yazma vaat eden bir SSD. DRAM cachesi yok. Konmuş olmak için konmuş.
Ama yine de masaüstünde vs drop yememen lazım.
vallahi hocam, windows 11’ i ne kadar sevmesemde şu anlık yeni nesil cihazlar mecburen kullanmak zorunda. Belkide çözünürlüğü çok düşürüyor olabilirsin?Nasıl çözebilirim hocam Windows 10 yükleyip denesem mi?
Oyun içi sıkıntı yok. Sorun oyun açılırken ve masaüstünde. Mesela sağ altta sesi açmak için kontrol merkezini açıyorum anlık bir donma yaşıyorum. Benzer şeyler yazı yazarken felan da oluyor. Anlamadım neyi yanlış yapıyorum.vallahi hocam, windows 11’ i ne kadar sevmesemde şu anlık yeni nesil cihazlar mecburen kullanmak zorunda. Belkide çözünürlüğü çok düşürüyor olabilirsin?
Grafikleride yukarıya çekmeyi dene.
1200p de oyna mesela grafikleri de ultra yap.
Hiçbir fikrim yok maalesef. Windowsu sağlam kurduğuna inanıyorsan bir sorun olmamalıOyun içi sıkıntı yok. Sorun oyun açılırken ve masaüstünde. Mesela sağ altta sesi açmak için kontrol merkezini açıyorum anlık bir donma yaşıyorum. Benzer şeyler yazı yazarken felan da oluyor. Anlamadım neyi yanlış yapıyorum.
bende sorun yok şuan ama sizdeki sorun ssd den olduğunu sanmıyorum yinede istersen CCleaner indir ama 14 günlük deneme versiyonunu sonra sistemi tarat kontrol et herhangi bir bozuk sistem dosyası fln varmı diye gelende bu tür sorunlarda bu yolu kullanıyordum.Oyun içi sıkıntı yok. Sorun oyun açılırken ve masaüstünde. Mesela sağ altta sesi açmak için kontrol merkezini açıyorum anlık bir donma yaşıyorum. Benzer şeyler yazı yazarken felan da oluyor. Anlamadım neyi yanlış yapıyorum.
4 Saat aralıksız oyundan sonra. Oyun "Tribes of Midgard" öyle ciddi bir grafik performansı istemiyordu ama 165fpsde limitli full ayarlarda oynadım. Yarın Lol oynar onun da sonucunu atarım.Hiçbir fikrim yok maalesef. Windowsu sağlam kurduğuna inanıyorsan bir sorun olmamalı
@FaLCoNn76 @isoZz @alitaij @keisaku arkadaşlar hwmonitörle mux switch açık bir şekilde ekran kartı watt değerlerinize bakabilir misiniz en fazla kaç oluyor?
Turbo modunun açık olması lazım.
Render ya da ağır oyun hiç farketmez max kaç watt görmüş bir karşılaştıralım.
@ali tajalyan
Laptop standı kullanmıyorsun sanırım. Laptop altından havayı çekiyor altını boş bırak ki dereceler biraz aşağı insin. Ekran kartı kullanımın 122 görmüş max. Şimdilik güzel4 Saat aralıksız oyundan sonra. Oyun "Tribes of Midgard" öyle ciddi bir grafik performansı istemiyordu ama 165fpsde limitli full ayarlarda oynadım. Yarın Lol oynar onun da sonucunu atarım.
Eki Görüntüle 1703631
Evet ya stand yok var mı bir tavsiyen alayım.Laptop standı kullanmıyorsun sanırım. Laptop altından havayı çekiyor altını boş bırak ki dereceler biraz aşağı insin. Ekran kartı kullanımın 122 görmüş max. Şimdilik güzel
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.