Freedos sorun değil. Alınır.Intel hayranı biri olsam da, son i9 gen 13,14 rezaletinden sonra yeni laptopumda yeniden AMD düşünmeye başladım. Sanki daha iyi gibi işlemci olarak. 2013'te bir AMD bilgisayarım vardı o zamanlar çok sorunluydu. Ben de AMD'yi kalitesiz görürdüm ancak sanki şimdi Intel'den daha iyi gibi. Mavi ekran hatalarıyla uğraşmak istemiyorum. 3-4 yıl beni götürecek hızlı bir bilgisayarım olsun istiyorum. Öyle tipik oynadığım bir oyunda yok Online oyunlar dışında.
Bu bilgisayar nasıl sizce? Depolama olarak da 512 bana cidden yetmiyor. Tonla ders videosu var, sırf onlar bile 300 GB yer tutuyor.
Asus Rog Strix G16 G614FR-S5112 Ryzen 9-9955HX 16
Asus Rog Strix G16 G614FR S5112 Ryzen 9 9955HX 16www.teknosa.com
Bu da Free DOS’muş
Intel hayranı biri olsam da, son i9 gen 13,14 rezaletinden sonra yeni laptopumda yeniden AMD düşünmeye başladım. Sanki daha iyi gibi işlemci olarak. 2013'te bir AMD bilgisayarım vardı o zamanlar çok sorunluydu. Ben de AMD'yi kalitesiz görürdüm ancak sanki şimdi Intel'den daha iyi gibi. Mavi ekran hatalarıyla uğraşmak istemiyorum. 3-4 yıl beni götürecek hızlı bir bilgisayarım olsun istiyorum. Öyle tipik oynadığım bir oyunda yok Online oyunlar dışında.
Bu bilgisayar nasıl sizce? Depolama olarak da 512 bana cidden yetmiyor. Tonla ders videosu var, sırf onlar bile 300 GB yer tutuyor.
Asus Rog Strix G16 G614FR-S5112 Ryzen 9-9955HX 16
Asus Rog Strix G16 G614FR S5112 Ryzen 9 9955HX 16www.teknosa.com
Bu da FreeDOS'muş
O işlemciler bozuk diyorlar.Ben bunun:
Intel Core i7 13650HX
RTX 4060.
512 GB SSD.
16 GB RAM.
Versiyonunu 67bin TL'ye MediaMarkt'tan aldım 2-3 ay önce çok memnunum öneririm sizin attığınız sistem biraz fiyatı çok görünüyor. (512 GB harbi yetmiyor 100 GB kaldı)
Bu sanırım aynı bilgisayarın windowslusu.
Asus Rog Strix G16 9.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Rog Strix G16 9.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
O işlemciler bozuk diyorlar.
Alinmaz fiyati cok fazla. Ayni fiyata bu alinir.Bu sanırım aynı bilgisayarın Windowslusu
Asus Rog Strix G16 9.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Rog Strix G16 9.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Laptop tarafındaki Intel işlemcilerde bir sıkıntı yok hocam, yeni nesil işlemcileri (laptop) çok performanslı ve güçlü. Hiç bir sıkıntıları yok; ısınma sorunu oluşursa bile bu Intel'i bağlayan bir durum değil, laptopların yetersiz soğutmaya sahip olması. (HP Victus ile 14700HX mesela) Bütçeniz çok yüksek ayrıca, hiç bir cihazın bu bütçede soğumasının kötü olacağını sanmıyorum. Laptop tarafında benim gözümde hala Intel önde. Herhangi bir sıkıntıları ve bozuklukları yok, bu konuda içiniz rahat olabilir.Bu sanırım aynı bilgisayarın Windowslusu
MSI güzel marka da bu Intel 2023 ve 2024'te çıkan tüm işlemciler çöp diyorlar. Yani mavi ekran hatalarından geçilmiyormuş. Ben de almışken sorunsuz kullanmak istiyorum.