muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.849 Çözümler 25 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Dün 16:13 #11 Yasminqq dedi: Acer'larda ısınma sorunu olduğunu görmüştüm öyle bir sıkıntı ile karşılaşılmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yasminqq dedi: Acer'larda ısınma sorunu olduğunu görmüştüm öyle bir sıkıntı ile karşılaşılmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yasminqq Hectopat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 16:14 #12 Görkem Say dedi: Yukarida attigim GameGaraj zaten MSI'in Vector kasasiyla ayni. Vector kasalari cok iyi ama 81K'lik modelin ekrani cok kotu maalesef. 2K ekrani olanlarda sorun yok. Tabii yukarida atilan Predator de cok iyi model. Fiyati 91K civariyken alinir. Genişletmek için tıkla... Anladım bu GameGaraj'dan çekincelerim var açıkçası o yüzden sormuştum
Görkem Say dedi: Yukarida attigim GameGaraj zaten MSI'in Vector kasasiyla ayni. Vector kasalari cok iyi ama 81K'lik modelin ekrani cok kotu maalesef. 2K ekrani olanlarda sorun yok. Tabii yukarida atilan Predator de cok iyi model. Fiyati 91K civariyken alinir. Genişletmek için tıkla... Anladım bu GameGaraj'dan çekincelerim var açıkçası o yüzden sormuştum