ROG STRIX G16 G614JV-N3456 vs. TUF Gaming A15 FA507UI-LP127

Bütçe
50000
Daha fazla  
Arkadaşlar 10 yıl aradan sonra bilgisayar alacağım ve çok kararsız kaldım. Çoğunlukla oyun oynayacağım ve uzun yıllar dayanmasını istiyorum.
Sizce hangisini almalıyım? Başka önerilere de açığım.

ASUS TUF RTX 4070 tabii ki de.

ASUS TUF RTX 4070 tabii ki de.

Nedenini de aciklayabilir misiniz?

Ne tur konularda daha iyi peki AMD ve Intel arasinda hangisi iyidir pek anlamiyorumda biraz daha detayli aciklama alabilir miyim rica etsem.

Ne tur konularda daha iyi neden bunu tercih etmeliyim diye aciklar misiniz pek fikrim yokta bu konularda.

Son düzenleme:
Asus rog o fiyata alınmaz tuf modelde kalite olarak iyi değil.

Diğer sayfalarda 60-80k arası bu model ve ROG daha kaliteli diyorlar TUF'a göre. ROG'un %100 sRGB olması da cezbediyor biraz TUF'ta o değeri internette bulamıyorum.
Victusta 100 sRGB. Victus almak daha mantıklı olacaktır.

Isinma ve sesli calisma problemi var deniyor. ROG daha kaliteli deniyor kasa olarak. RAM ve SSD daha sonra yukseltilebilir seyler onlari haric tutarsak hangisi daha mantikli olacaktir. Hala cok kararsizim.

Hayır Victus'ların ne ısınma ne de sesli çalışma sorunu var. Kasa olarak ROG daha kaliteli ancak 4060 bir laptopta o para verilmez RAM ve SSD artırırsın ama işlemci ile ekran kartını arttıramazsın Victus tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…