djsami Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 93 8 Ağustos 2024 #21 maxaljin dedi: Hangi web sitesinden alınmış hocam orayı anlamadım. Keyi hangi siteden alındı anlamında sormak istemiştim. Gece gece izah edememişim kendimi. Genişletmek için tıkla... rica ederim. ben Windows 11 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans buradan aldım bana yardımcı oldular.
maxaljin dedi: Hangi web sitesinden alınmış hocam orayı anlamadım. Keyi hangi siteden alındı anlamında sormak istemiştim. Gece gece izah edememişim kendimi. Genişletmek için tıkla... rica ederim. ben Windows 11 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans buradan aldım bana yardımcı oldular.
yusufphos Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #22 maxaljin dedi: Hocam W11'i nereden indirdin ve keyi nereden aldın? Genişletmek için tıkla... W11'i Recep Baltaş'ın videosundan indirdim keyide SağlamLisans'tan aldim.
maxaljin dedi: Hocam W11'i nereden indirdin ve keyi nereden aldın? Genişletmek için tıkla... W11'i Recep Baltaş'ın videosundan indirdim keyide SağlamLisans'tan aldim.
B Bora Eren Erdem Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #23 Ben MyAsus üzerinden BIOS'u son sürüme güncellemeyi denedim ancak sürekli güncelleme başarısız oldu diye geri bildirim alıyorum sebebini bir türlü anlayamadım
Ben MyAsus üzerinden BIOS'u son sürüme güncellemeyi denedim ancak sürekli güncelleme başarısız oldu diye geri bildirim alıyorum sebebini bir türlü anlayamadım