ROG Strix G16 işlemcisinin 80 dereceyi görmesi normal midir?

SolidMoon66

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler, yaklaşık 2 ay önce Asus ROG Strix G16 model bir laptop aldım. Şu aralar Forza Horizon 5 ve benzeri oyunlar oynuyorum. Bu sırada Armoury Crate uygulamasından işlemci sıcaklığına baktığımda yaklaşık 75-82 derece civarlarında dolaştığını görüyorum bu normal midir İzmir'de yaşıyorum bu yaz sıcağında eğer sıcaklık yüksekse bu gibi etkenlerden de olabilir mi, yoksa bilgisayarımla alakalı bir sorun var mıdır?

Bu sıcaklarda normal dostum. Ek olarak bir stantla kullanman laptopun hava almasını kolaylaştırır.

Eğer hava çıkışını engelleyen bir durum yoksa, arka planda sistemi yoran başka bir işlem yoksa yaz aylarında bunları yaşaman normal. 90 ve üstü kesinlikle müdahale edilmesi gereken sıcaklıktır.

Hocam gayet normal. Laptop standı alabilirsen veya en azından arka tarafına kitap koyabilirsen derece farkı var. Bende 7 derece fark ediyor.

Çok teşekkürler zaten bir laptop soğutucusu almayı düşünüyorum.

Laptop zaten yeni, bu YouTube'da incelemesi falan olan vakumlu Ultra bir şey yoksa çok da fark etmiyor soğutucu. İnternetten çoğu incelemelere baktım 2 derece fark etmiyor normal soğutucu hocam. İsterseniz siz de bakın laptop standı sizin için daha iyi ama parayı harbi harcayıp vakumlu falan alırsanız o da harika olur.

Sıcaklık değerleri gayet normal. G15 kullanıyorum aynı derecelerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…