ROG STRIX G16 mı Victus Gaming 16 mı alınmalı?

lahana

Femtopat
Daha fazla  

Bu mu?

Bu mu?
Üniversitede ara sıra kütüphanede kullanacağım fan sesi rahatsız etmesin, sıcaklığı çok çıkmasın istiyorum.
Hangisini tercih etmeliyim, performansı falan hangisi daha iyi?
Nedenleriyle yazabilir misiniz?

Bu mu?

Bu mu?
Üniversitede ara sıra kütüphanede kullanacağım fan sesi rahatsız etmesin, sıcaklığı çok çıkmasın istiyorum.

Amacınız oyun değil de kütüphane ortamı ise bu tarz laptopları onermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacınız oyun değil de kütüphane ortamı ise bu tarz laptopları onermem.

Oyunda oynarım ben ne yalan söyleyeyim.
Mac düşündüm ama sonradan arttırılamadığı için RAM ve SSD'si o sıkıntı etti bir de oyun oynayamam.

Yani amacınız böyleyse bu fiyat bandında iyi bir Mac varsa onlara yönelin.

Oyun oynayan birisiyim.
En kötü CS:GO Minecraft LoL gibi oyunları oynarım oda mac de kurtarmıyor gibi.

Oyunda oynarım ben ne yalan söyleyeyim.
Mac düşündüm ama sonradan arttırılamadığı için RAM ve SSD'si o sıkıntı etti bir de oyun oynayamam.

Cok agır FPS oyunları oynamam sadece Valorant LoL takılırım derseniz Matebook D16'ya bakabilirsiniz. Oyun laptopları genelde pilde max 5-.6 saat görür ve hiçbir oyuncu laptopu şarjda değilken tam güçte çalışmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu mu?

Bu mu?

Hocam bende Asus Tuf var. Sıkıntıları olan bir seri ama Asus'un servis kalitesi olarak size deneyimlerimi aktarmak isterim. Bilgisayarım ilk 6 ayda eğer götürseydim değişim çıkacaktı ancak ben 6 aydan sonrasında götürdüm 3 kez aynı sorundan götürünce değişim raporu çıktı ama bunda da küçük bir sorun var ama başka bir yolla kendim çözebildim. Servisinden ben memnunum. Kasa kalitesi vs. ararsanız düşünmeden alın derim. Gerçekten güzel bir hissiyatı var Victus'a göre. Ama Victus'ta limit olduğundan dolayı daha serin çalışıyor. Yani kasa kalitesi ve performans için ROG. Ben serin olsun sade olsun istiyorum dersen Victus. Benim düşüncelerim bu şekilde.

Ben kendime alcak olsam ROG alırım.

Cok agır FPS oyunları oynamam sadece Valorant LoL takılırım derseniz Matebook D16 ya bakabilirsiniz oyun laptopları genelde pilde Max 5 6 saat görür ve hiçbir oyuncu laptopu şarjda değilken tam güçte çalışmaz.

5 6 saat kurtarır beni nasıl olsa neredeyse her kütüphanede masanın yanında priz var.
Ama dediğim gibi oyun oynarım belki haddimi aşar yeni çıkan Wukong oyununu falan denerim.
Beni 5 sene götürsün istiyorum Mac alsam veya dediğini alsam 5 sene oynamadan durmam mümkün değil.

İkisi de değil, S1029NT bakabilirsiniz.

Baktım kendisine pek içime oturmadı videoları varsa onlara da bakayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı