ROG STRIX G16 nasıldır?

Arkadaş ağır oyun oynamıyormuş.

Bir şey soracağım. Bu laptoplarda oyun oynarken şarjda oynamak gerekiyor ve benim bildiğim bu bataryaya zarar veriyor. Bunu önleyebiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey soracağım. Bu laptoplarda oyun oynarken şarjda oynamak gerekiyor ve benim bildiğim bu bataryaya zarar veriyor. Bunu önleyebiliyor muyuz?
Strixte sorun yok diyor arkadaş. Ben sorunu zephyrus serisinde yaşadım. Benim uyarı sebebim dikkat edilsin diyeydi.

Bu laptop Hepsiburada'dan alınır mı? Satıcı direkt Hepsiburada. Daha önceden Hepsi'den laptop alan kötü deneyimleri olan vs. var mı?

Bu laptop Hepsiburada'dan alınır mı? Satıcı direkt Hepsiburada daha önceden Hepsi'den laptop alan kötü deneyimleri olan vs var mı?

Ben de şu an da oradan bakıyorum almayı düşünüyorum. RAM 1*16 mı 2*8 mi bir bilgin var mı?

Hepsiburada'dan şaşmayın kendi sitelerinden alınca değerlendirme yapılmadığı için özen göstermiyorlar ama Hepsiburada'da öyle yapamazlar ayrıca 3060 serileri indirime girecek.

Hepsiburada'dan şaşmayın kendi sitelerinden alınca değerlendirme yapılmadığı için özen göstermiyorlar ama Hepsiburada'da öyle yapamazlar ayrıca 3060 serileri indirime girecek.

Yani Hepsiburada'dan alabiliriz?

İfadeler: T21
Ben Gamersarena'dan 34 bine almıştım. Diğer mecralarda 2 bin fark oynuyordu. Ayrıca 1xDDR5 16 GB bellek.

Hızlı yanıtlarınız için teşekkür ederim, hocam canavarı şöyle bir görebilir miyiz? Müsaitsen birkaç fotoğraf falan, malum incelemesi de yok, sadece sitelerdeki fotoğrafları var.

Tochpadde Numpad özelliği Türkiye'deki modelde var mı? Nasıl aktif ediyorsunuz? Hızlı kullanımda tuşları algılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…