ROG STRIX G16 vs Acer Nitro 5

redslla

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
ROG STRIX kasas mükemmele yakın, klavye hissiyatı birçok oyuncu sınıfı dizüstünden iyi.

ROG G15 kullanıcısıyım ve gönül rahatlığı ile ROG G16 modelini tavsiye edebilirim.

4050 ekran kartı soru işareti maalesef.

4050 ekran kartı soru işareti maalesef.

ROG G16'da karar kildim ama 4050 mi yoksa 4060 mi konusu kafami karistiyor 4060 butcemi cok zorlayacak ve buyuk ihtimal az kullanilmis bir ikinci el almak zorunda kalacagim.

ROG STRIX hakkında sorun varsa cevaplayabilirim, G16 4070 kullanıcısıyım.

İsinma durumu nasıl eski laptopumun ekran karti isindigi icin zarar gordu sanirim ROG'larda ekran karti o kadar isinmiyormus sanirim ama islemci hakkinda fikrim yok gordugunuz en yuksek ortalama sicaklik kacti acaba islemcide.

ROG G16'da karar kildim ama 4050 mi yoksa 4060 mi konusu kafami karistiyor 4060 butcemi cok zorlayacak ve buyuk ihtimal az kullanilmis bir ikinci el almak zorunda kalacagim.

İsinma durumu nasıl eski laptopumun ekran karti isindigi icin zarar gordu sanirim ROG'larda ekran karti o kadar isinmiyormus sanirim ama islemci hakkinda fikrim yok gordugunuz en yuksek ortalama sicaklik kacti acaba islemcide.
CPU 90, GPU 70 RDR2 full ayarlarda, fan hızı 2600-3000rpm arasında. Alabiliyorsanız sıfır 4060 daha iyi olacaktır. Ayrıca Nitro serisi de o kadar kötü değil, tabi ROG serisi daha premium.

CPU 90, GPU 70 RDR2 full ayarlarda, fan hızı 2600-3000rpm arasında. Alabiliyorsanız sıfır 4060 daha iyi olacaktır. Ayrıca Nitro serisi de o kadar kötü değil, tabi ROG serisi daha premium.
nitronun an515-54 kasasini kullaniyordum yeniler an515-58 sanirim ama yinede essek bi kere dustugu cukura bi daha dusmezmis gpu'da 86-87 islemcidede 96 civari gormustum eski laptopumda bi kere agzim yandigi icin elim titreyerek gidiyor artik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı