ROG STRIX G17 alınır mı?

Bütçe
68.000
Peki ekran kalitesi olarak iki bilgisayar arasında gözle görülebilir bir fark var mıdır?

Gözünüz 3 numara bozuk olsa bile görebilirsiniz. Vector paneli gerçekten 25-30.000 TL'ye satılan laptopların panelinden farksız. Yüksek gecikme ve %45 NTSC değeri var. G17'nin ise yüksek renk doğruluğu, G-Sync, 2K ve 240Hz bir paneli var. Daha ne anlatayım. 2K gereksiz diyen arkadaş ne düşünüyor onu da çözemedim. Siz oyun ve "film" için alıyorsunuz zaten, panel olamayacaksa ne olacak?

Sizce linkini attığım ASUS bilgisayardan daha iyi bir bilgisayar bulabilir miyim? Bu ekran kalitesine sahip ve bu bütçede.

@Astiva Onlarca neden 1 tanesini yazayım. En basitinden Youtube'de 1080p video izleyim diyecek upscale ile karşılaşınca dank edecek Ben ne yaptım? Diye. Bu sadece 1 önemli sebep.

Sizce linkini attığım ASUS bilgisayardan daha iyi bir bilgisayar bulabilir miyim? Bu ekran kalitesine sahip ve bu bütçede.

İçinde olan işlemci 13900H'tan bile çok daha güçlü. Kalite olarak da harika bir model. Panel olarak daha iyi bir ürün çıkacağını sanmam bu bütçede ve güçte. Güç isterseniz elbette Vector'ün RTX4080 artısı var ama harici monitör olmadan keyif alamazsınız filmler için. Kısaca G17 size uygun bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…