E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Merhaba. Bugün DDU ile güvenli modda ekran kartı driver'imi silip yenisini yükledikten sonra CS'ye giriş yaparken mavi ekran yedim. Sebebini söyleyebilecek var mı? Sistem özellikleri: Ryzen 6900HX. 32 GB RAM. RTX 3080 150W ekran kartı. Minidump dosyası: 103123-13015-01.rar Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2023
Merhaba. Bugün DDU ile güvenli modda ekran kartı driver'imi silip yenisini yükledikten sonra CS'ye giriş yaparken mavi ekran yedim. Sebebini söyleyebilecek var mı? Sistem özellikleri: Ryzen 6900HX. 32 GB RAM. RTX 3080 150W ekran kartı. Minidump dosyası: 103123-13015-01.rar
Çözüm Yavuz_Çetin 31 Ekim 2023 Kaspersky'ı kaldırın. Sürücüde hata çıkmış. DDU ile kaldırıp tekrar kurabilirsiniz eğer tekrar mavi ekran alırsanız. Yeni kurulduğu için hata vermiş olabilir belki.
Kaspersky'ı kaldırın. Sürücüde hata çıkmış. DDU ile kaldırıp tekrar kurabilirsiniz eğer tekrar mavi ekran alırsanız. Yeni kurulduğu için hata vermiş olabilir belki.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.654 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #2 Kaspersky'ı kaldırın. Sürücüde hata çıkmış. DDU ile kaldırıp tekrar kurabilirsiniz eğer tekrar mavi ekran alırsanız. Yeni kurulduğu için hata vermiş olabilir belki. Artı 1 Eksi Çözüm
Kaspersky'ı kaldırın. Sürücüde hata çıkmış. DDU ile kaldırıp tekrar kurabilirsiniz eğer tekrar mavi ekran alırsanız. Yeni kurulduğu için hata vermiş olabilir belki.
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #3 Yavuz_Çetin dedi: Kaspersky'ı kaldırın. Sürücüde hata çıkmış. DDU ile kaldırıp tekrar kurabilirsiniz eğer tekrar mavi ekran alırsanız. Yeni kurulduğu için hata vermiş olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bende öyle tahmin ettim DDU ile kaldırıp sürücüyü baştan kurdum. Teşekkür ederim ilginiz için. Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Kaspersky'ı kaldırın. Sürücüde hata çıkmış. DDU ile kaldırıp tekrar kurabilirsiniz eğer tekrar mavi ekran alırsanız. Yeni kurulduğu için hata vermiş olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bende öyle tahmin ettim DDU ile kaldırıp sürücüyü baştan kurdum. Teşekkür ederim ilginiz için.