Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.015 Çözümler 11 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 Bir fare scroll tuşunu yukarı kaydırınca aşağı, aşağı kaydırınca da yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Garanti devam ediyor düzeltme şansım var mı?
Bir fare scroll tuşunu yukarı kaydırınca aşağı, aşağı kaydırınca da yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Garanti devam ediyor düzeltme şansım var mı?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Devren dedi: Bir fare scroll tuşunu yukarı kaydırınca aşağı, aşağı kaydırınca da yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Garanti devam ediyor düzeltme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım encoder arızası. Gladius'u önermiyorum dediğimde linç yiyorum birde. Artı 0 Eksi
Devren dedi: Bir fare scroll tuşunu yukarı kaydırınca aşağı, aşağı kaydırınca da yukarı gidiyor. Nasıl düzeltebilirm? Garanti devam ediyor düzeltme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım encoder arızası. Gladius'u önermiyorum dediğimde linç yiyorum birde.
Darkkandadr Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:35 #3 Konuyu hortlatıyorum hocam ne yaptınız? Artı 0 Eksi