ebacanavarıpc
Centipat
Daha fazla
Merhaba ben 2 3 ay önce 2750 TL'ye ROG STRIX 1070 8 GB ekran kartı aldım adam sadece günlük ve oyunda kullandığını söyledi dışarıdan baktığımda da fanlarında hafif tozlar vardı. Bunu hala kullanıyorum şu an boşta 54 derecelerde yükte ise 78 79 derecelerde 1 kez 80'i gördü hemen düştü sonra. Aldığım adam kartı hiç açmamış etiketleri duruyor bir de ben bu kartı yeni aldığım zamanlarda BF 1 de 82'yi görüyordu. Sizce ne yapmalıyım belki ileride kartı satarım diye içini açasımda yok ne önerirsiniz? İçini açmadan ne kadar temiz tutabilirim ve bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir de konudan alakasız bu kartla beraber Ryzen 5 2600 işlemcim var 1080p de düşük seviyeli oyunlar oynarken darboğaz oluyor bazen bunu nasıl yok edebilir ya da en aza getirebilirim. Ayrıca bu darboğazın parçalarıma herhangi bir sıkıntısı olur mu?
Vereceğiniz tüm cevaplar için baştan teşekkür ederim.
Bir de konudan alakasız bu kartla beraber Ryzen 5 2600 işlemcim var 1080p de düşük seviyeli oyunlar oynarken darboğaz oluyor bazen bunu nasıl yok edebilir ya da en aza getirebilirim. Ayrıca bu darboğazın parçalarıma herhangi bir sıkıntısı olur mu?
Vereceğiniz tüm cevaplar için baştan teşekkür ederim.