Satıldı ROG STRIX GTX 1080

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyatta anlaşıyorlar satıcı ve almak isteyen kişi, sonrasında bir başkası çıkıp, 100₺ fazla vereyim bana sat diyor...

Fiyatta anlaşıyorlar satıcı ve almak isteyen kişi, sonrasında bir başkası çıkıp, 100₺ fazla vereyim bana sat diyor...

Biz 4100 teklifini verdiğimizde anlaştıklarıyla ilgili bir durum yoktu, görüşüyoruz yazdı sadece ilanın sahibi. Siz geldiniz etik metik anlaştığına satar inşallah falan lap diye daldınız konuya. Anlaştıysa satsın zaten bir şey demiyoruz, zorla elinden alan yok.

Ben o teklifin art niyetle yapildigini sanmiyorum, zaten arkadas hic ustelemedi. En azindan gelip baska bir arkadas gibi surekli "fotograf at suphelenmeye basladim", "3 gundur test yapiyor size 10 gune sira gelir" deyip ortaligi karistirmaya calismadi.

Bir sey satmaya calisiyoruz burada adam gelmis zirvaliyor, raporluyorum simdi de mesajlarima gulme emojisi falan atiyor. Rahatsiz midir nedir anlamadim.

Urun satilmistir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…