Kiss0fdeath
Kilopat
İkisinin en önemli farkı, STRIX olan model ATX 3.1 destekliyor fakat Thor modeli desteklemiyor. Gönlümde Thor'u almak var fakat ekran kartını dönüştürücü ile kullanmam gerekecek.
Sizce hangisini almak mantıklı olur?
İkisinin en önemli farkı, STRIX olan model ATX 3.1 destekliyor fakat Thor modeli desteklemiyor. Gönlümde Thor'u almak var fakat ekran kartını dönüştürücü ile kullanmam gerekecek.
Seasonic yurtiçinde nerede satılıyor göremedim hocam. Ya bir de çoğu ekipmanım asus rog'tan oluşuyor. O yüzden markaya güvenim yüksek. İkisinden birini seçer misiniz ? Kafam rahat etsin istiyorum.
Seasonic yurtiçinde nerede satılıyor göremedim hocam. Ya bir de çoğu ekipmanım ASUS ROG'tan oluşuyor. O yüzden markaya güvenim yüksek. İkisinden birini seçer misiniz? Kafam rahat etsin istiyorum.
Seasonic yurtiçinde nerede satılıyor göremedim hocam. Ya bir de çoğu ekipmanım ASUS ROG'tan oluşuyor. O yüzden markaya güvenim yüksek. İkisinden birini seçer misiniz? Kafam rahat etsin istiyorum.
ASUS'ta Seasonic'e urettiriyor.
Rog thor v2'yi Seasonic üreticisi.İkisinin en önemli farkı, STRIX olan model ATX 3.1 destekliyor fakat Thor modeli desteklemiyor. Gönlümde Thor'u almak var fakat ekran kartını dönüştürücü ile kullanmam gerekecek.
Hocam çok teşekkür ederim öneriniz ve bilgilendirmeniz için. Fakat çoğu parçam asus rog'tan oluştuğu için markaya güvenim yüksek. Bir de fazla takıntılıyım ben. Başka marka kullanırsam kafam rahat etmeyecek. O iki psu'dan birini seçer misiniz rica etsem ? Para önemli değil.ROG Strix 1000P Great Wall, THOR ise Seasonic ama şu varken ikisi de o fiyatlara değmez.
NZXT C1200 Gold PA-2G1BB-EU 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C1200 Gold PA-2G1BB-EU 1200 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C1200 Gold PA-2G1BB-EU 1200 W Power Supply özelliklerini incele, 7.769,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 
C1200 ATX 3.1 olanı ise 11000 TL civarında.
Peki siz hangisini alırdınız ? Bütçe farketmeksizin.Rog thor v2'yi Seasonic üreticisi.
Rog strix great wall üreticisi.
Şöyle düşün. Seasonic > Great wall
Hocam çok teşekkür ederim öneriniz ve bilgilendirmeniz için. Fakat çoğu parçam ASUS ROG'tan oluştuğu için markaya güvenim yüksek. Bir de fazla takıntılıyım ben. Başka marka kullanırsam kafam rahat etmeyecek. O iki PSU'dan birini seçer misiniz rica etsem? Para önemli değil.
Peki siz hangisini alırdınız? Bütçe fark etmeksizin.
Hocam çok teşekkür ederim öneriniz ve bilgilendirmeniz için. Fakat çoğu parçam ASUS ROG'tan oluştuğu için markaya güvenim yüksek. Bir de fazla takıntılıyım ben. Başka marka kullanırsam kafam rahat etmeyecek. O iki PSU'dan birini seçer misiniz rica etsem? Para önemli değil.
Peki siz hangisini alırdınız? Bütçe fark etmeksizin.
O zaman ROG STRIX hem o daha iyi hem daha yeni Thor eski bir model ROG STRIX'e göre alacaksan ROG STRIX.