ROG STRIX OLED modelleri arasındaki farklar nedir?

BluePhantom

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
XG32UCWG, XG32UCDS, PG32UCDMr, XG32UCWMg ve PG32UCDMz, PG32UCDP, PG32UCDM modeller arasında pek bir fark göremedim. Siz bir fark görüyor musunuz? Sadece ASUS olması gerekmiyor. Önereceğiniz 4K OLED monitör mevcut mu?

Kullanılan kaplama, panelin hangi nesil olduğu veya panelin türü gibi farklar oluyor genelde. Siz nasıl bir şey arıyorsunuz? Bütçe nedir? 32inç şart mı?

Kullanılan kaplama, panelin hangi nesil olduğu veya panelin türü gibi farklar oluyor genelde. Siz nasıl bir şey arıyorsunuz? Bütçe nedir? 32inç şart mı?

Hocam 32 inch, 4K QD-OLED arıyorum. O dediğiniz nesil farklarını karşılaştırmalarda göremedim. Bütçe 70 e kadar yolu var ancak o paraya değer mi emin değilim. Sanki 50-60 civarına da düzgün modeller var gibi.

Gen 4 modeller 27inç, gen 3 modeller ise 32inç boyuta sahip.

Kısa vadede gen 4 32inç QD-Oled tarafında beklemiyorum. 5k 27inç konuşuluyor şu an. Bir de yeni ultrawide gelebilir ileride. Aceleniz varsa ve 32inç şartsa alabilirsiniz tabii.

Peki beklemeye değer mi? Devrimsel bir değişiklik bekliyor musunuz yoksa 3 yıllık garantinin 6 yıla çıkması gibi inovasyonlar mı var?

Peki beklemeye değer mi? Devrimsel bir değişiklik bekliyor musunuz yoksa 3 yıllık garantinin 6 yıla çıkması gibi inovasyonlar mı var?

Devrimsel bir şey beklemiyorum her yıl olduğu gibi fena olmayan iyileştirmeler bekliyorum. Mesela gen 4 qd-OLED ile dayanıklılık en az 2 kat artmıştı Samsung'un iddiasına göre.

el 3.0 ve 5 yığınlı yapı​

Bu, verimliliği %30'dan fazla artırmaya yardımcı olan ve önceki panellere kıyasla güç tüketiminde herhangi bir artışa ve ek ısı oluşumuna yol açmayan yeni el veya 'elektrolüminesans katmanı' 3.0 neslini içeriyor. Bu sayede, herhangi bir ek yanma riski olmadan maksimum parlaklığa ulaşabiliyorlar. El malzemesini en son 2 yıl önce güncellemişlerdi, bu nedenle bu yıl önemli bir değişiklik oldu.

Samsung display, bu yeni el 3.0 panel yapısının, eski nesil panellere göre yaklaşık 2 kat daha fazla dayanıklılıkla önemli dayanıklılık iyileştirmelerine sahip olduğunu söyledi. Hatta hem kendi iç uzun vadeli testlerine hem de harici incelemecilerden ve piyasadan gelen geri bildirimlere dayanarak, panellerinin performansına çok güvendiklerini ve panelleri gerçekten "kötüye kullanmadığınız" sürece görüntü tutulmasını veya yanma riskini göze almadıklarını söyleyecek kadar ileri gittiler. Elbette bu, pazarlama amaçlı bir şey değil, ancak çeşitli medya kuruluşlarına da aynı şeyi söylediler ve bu, yanma konusunda son birkaç yılda işlerin ne kadar iyileştiğini gösteriyor.

Her yıl bu şekilde üstüne koyarak ilerliyor ama kısa vade de (1 yıl içinde) devrimlik bir şey göreceğimizi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…