Çözüldü ROG STRIX RGB kablosu koptu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yuzu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ROG STRIX G15 laptop kullanıyorum. Alt aydınlatma kablolarım zarar gördü. Bu kabloları tamir ettirebileceğim bir yer var mı? Garantisi sürüyor ama bilgisayarsız kalmak istemediğimden göndermeyeceğim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Görüntü ekledim.

Dosya Ekleri

• IMG_0003.jpeg
    IMG_0003.jpeg
    136,4 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar selam, ROG STRIX G15 laptop kullanıyorum. Alt aydınlatma kablolarım zarar gördü. Bu kabloları tamir ettirebileceğim bir yer var mı? Garantisi sürüyor ama bilgisayarsız kalmak istemediğimden göndermeyeceğim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Hocam ayni model bende de var nasıl yapabildiniz soyleyin de biz yapmayalim.

Çözüm
Bunu alıp kopan kabloyla değiştirmeniz yeterli. Kısa ise daha uzununu tercih edebilirsiniz ama 6 pin olmasına dikkat edin.

Çok ama çok teşekkür ederim. Direkt bu ilanı satın alsam uyum sorunu yaşarmıyım?

Hocam ayni model bende de var nasıl yapabildiniz soyleyin de biz yapmayalim.
RAM veya SSD takviyesi için arka kapağı sökmüş ve çıkartırken asılmış sanırım başka türlü kopmaz. Aynı cihaz bende de var RAM ve SSD eklemesi için iki defa söktüm. Asus'un sitesinde Türkçe sökme talimatları var orada da yazıyor sökmeden önce mutlaka bakmak lazım.

Yaşamazsınız, flex kablolar standarttır. Ama dediğim gibi, kısa gelmeyecekse alın.
Üzerinde şu tarz yazılar var ekledim de bir bakabilirmisin?

RAM veya SSD takviyesi için arka kapağı sökmüş ve çıkartırken asılmış sanırım başka türlü kopmaz. Aynı cihaz bende de var RAM ve SSD eklemesi için iki defa söktüm. Asus'un sitesinde Türkçe sökme talimatları var orada da yazıyor sökmeden önce mutlaka bakmak lazım.
Kopmadı kablonun ucundaki pin zarar gördü. Aşağıya görüntü ekledim ordan görebilirsin

Dosya Ekleri

• IMG_0005.jpeg
    IMG_0005.jpeg
    156,4 KB · Görüntüleme: 38

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı