ROG STRIX RTX 2060 vs Gigabyte RTX 2060 Super

Boralas

Hectopat
Daha fazla  
Yeni alacağım PC için ekran kartı bakıyorum. Bu iki modelin fiyatı neredeyse aynı. ASUS'un bu modelinin daha pahalı olması performansını 2060 Super'e yaklaştırır mı? Yoksa markanın fiyat payı mı? Doğrudan hangisi daha performanslı olur desem de olur sanırım. Linkler temsili. Bulduğum fiyatlar çok yakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende aynı karmaşıklı 2070 Super ROG ve Windforce arasında yaşıyorum. Eğer ikisi de super olsaydı ROG almanı tavsiye edecektim. Fakat bu durumda 2070 Super'i alman daha mantıklı sanırım. ROG modellerinin soğutması ve sessizliği ciddi derecede ön plandaymış.

Kas gücü olarak 2060S daha güçlü. Soğutma anlamında ROG STRIX daha iyi. Tercih senin. Bende bu 2060'ın aynı kartı var ben senin yerinde olsam 2060 SUPER alırdım.

Az çok ne istediğini bağlı. 2060 ve 2060S arasındaki FPS farkı seni çok ilgilendirmiyorsa ROG STRIX serisi al çünkü ROG STRIX bu işin en tepe noktasıdır.

2060 Super.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…