ROG STRIX RTX 2060S RGB'ler çalışmıyor

xkentaboy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, öncelikle ekran kartımın ROG logosunun RGB'leri çalışmıyor. Diğer soğutucu bloklarındaki RGB'ler etkin çalışıyor. Sorunu bir türlü bulamadım. Acaba donanımsal bir sıkıntı mı var ekran kartımda?

WhatsApp Image 2021-03-29 at 20.46.18.jpeg

bu erkan kartlarında O8G versiyonlarında ROG logosu yanmıyormuş bunun doğruluğu varmı bilen biri yanıtlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar, öncelikle ekran kartımın ROG logosunun RGB'leri çalışmıyor. Diğer soğutucu bloklarındaki RGB'ler etkin çalışıyor. Sorunu bir türlü bulamadım. Acaba donanımsal bir sıkıntı mı var ekran kartımda?

Eki Görüntüle 947453
Bu erkan kartlarında o8g versiyonlarında ROG logosu yanmıyormuş bunun doğruluğu var mı bilen biri yanıtlarsa sevinirim.

Driverlar güncel mi? Ve donanımsal hasar aldımı ışığı MSI aftetburnerdan kontrol et veya ROG STRIX'in Denetim Masası varsa oradan kontrol etmenizi öneirirm.

Hocam aklınıza gelebilecek tüm yazılımsal yolları denedim olmuyor olmuyor olmuyor. İnternette böyle bir sorunla karşılaşan birine daha rastgelmedim. tek çare Servis olucak sanırım..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı