ROG STRIX RTX 3060 Ti vs ASUS Dual RTX 3070

hayx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Sistem topluyorum ve gerek bütçe gerek de kur hareketliliğinden dolayı aylardır bekliyorum ama artık sıkıldım. Bir sistem topladım işlemci olarak 5600X seçtim ama ekran kartı konusunda kararsızım. ROG STRIX RTX 3060 Ti mı? ASUS Dual RTX 3070 mi? İkisi de bütçe olarak aynı fiyata geliyor bana. 2K da monitör alıyorum. Aslında ROG STRIX 3070 alıyordum ama bir anda kur fırladı ve bütcemi çok aştı. Sistemde gürültü seviyesine çok dikkat eden biriyim. (Sistemin diğer bileşenlerini buna göre seçtim) bu yüzden STRIX 3060 Ti cazip geldi. Ama arada da bir fark tabii. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden.

Kesinlikle 3070 al kafan rahat eder. Boşta sistem her halükarda sessiz olacak. Ama yük altında rog strix'te eşek gibi çalışacak.

Newegg indirim var kaçırma bence.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211231-015026_Chrome.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 64
Bu site güvenlilir midir peki ? Ürün direkt gümrükten geçiyor mu ?

Bu site güvenlilir midir peki? Ürün direkt gümrükten geçiyor mu?

Ben şahsen hiç alışveriş yapmadım ama bu forumda Newegg çok alışveriş yapan var büyük bir sorun yaşayanıda duymadım. Vergiler dahil diye biliyorum ama biraz araştırın ve acele edin tükenir kısa sürede.
1 saat önce yeni konu açıldı buraya sorabilirsiniz.

Evet fiyat çok cazip ama ne aldıysam ya bozuk ya da kusurlu ürün geliyor. O yüzden yurt dışından ürüne sıcak bakmıyorum. Yeni toplayacağım sistemde de kesin servislik olurum.

Evet fiyat çok cazip ama ne aldıysam ya bozuk ya da kusurlu ürün geliyor. O yüzden yurt dışından ürüne sıcak bakmıyorum. Yeni toplayacağım sistemde de kesin servislik olurum.

Teknolojik ürünler şans işi biraz da ama Türkiye'deki servislerinde pek iyi oldugu söylenemez.

Newegg Amazon gibi site ürün sağlam geliyor o kadar alışveriş yaptım sorun ile karşılaşmadım bu arada gümrük olayına gelirsek 30 binlik kart aldım gümrüğe takılmadı Yurtiçi Kargo teslim ediyor size.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…