ROG STRIX RTX 3070 Ti vs Aorus Master RTX 3070 Ti

İkisinde de bulur hocam daha yeni ASUS TUF 3070 Ti aldık 13.000 TL'den. Gene sıfır olarak Palit Gaming Pro 3070 Ti 13.500 TL Amazon'dan aldık vs vs. genel olarak satıcı arkadaşın ekran kartlarına istediği fiyat yüksek.

Ayrıyeten bu parayı önce göndermek SSD ve anakart almaya benzemez. Dediğiniz gibi riskli bir durum dh de 20 senelik yüzlerce referanslı hesaplardan bile birden sıkıntı yaşanabiliyor.

Gene İncehesap'ın her cuma 17.500'e koymaya başladığı 6900XT'yi de düşün derim. İlla ASUS STRIX mi alayım Gigabyte Aorus mu dersen iki kartıda kullanıyorum Aorus Gigabyte'nin tepe modellerinden olsa da 3000 serisinde çok geri planda memnun değilim STRIX çok başarılı.

STRIX'i bilmem ama Aorus'u bizzat kendim kullanıyorum soğutması gerçekten iyi.

Hocam bende Aorus almayı düşünüyorum da kaç W güç kaynağı tavsiye edersin R5 5600X in yanına bir de 3070 Ti için sizce Palit gamerock 3070 Ti mı yoksa Aorus Master 3070 Ti mı daha mantıklı.

Hocam bende Aorus almayı düşünüyorum da kaç W güç kaynağı tavsiye edersin R5 5600X in yanına bir de 3070 Ti için sizce Palit gamerock 3070 Ti mı yoksa Aorus Master 3070 Ti mı daha mantıklı.
Hocam ben madencilik için kullanıyorum 210w çekiyor. Palit kullanmadım fakat şahsen Aorus Master almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…