stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.462 Çözümler 1 23 Şubat 2021 #31 Ellie Miller dedi: Benim tek korkum satarken fiyat düşmesi. Genişletmek için tıkla... CW ürün hatası olarak görülmüyor diye biliyorum yine de bir şansınızı deneyin isterseniz.
Ellie Miller dedi: Benim tek korkum satarken fiyat düşmesi. Genişletmek için tıkla... CW ürün hatası olarak görülmüyor diye biliyorum yine de bir şansınızı deneyin isterseniz.
K kemald94 Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #32 Çok aşırı derecede ses yoksa, servis BIOS guncelleyip geri gönderiyor kartı.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #33 Servise göndermeyi düşünmeyin bile. Para iadesi bile yapmazlar sadece macunu yenilerler ve hiçbir sıkıntısı yok diye geri gönderirler. Boşuna 3-4 haftanız gider.
Servise göndermeyi düşünmeyin bile. Para iadesi bile yapmazlar sadece macunu yenilerler ve hiçbir sıkıntısı yok diye geri gönderirler. Boşuna 3-4 haftanız gider.