ROG STRIX RX 5600 XT 72 derece

song3R

Hectopat
Control oyununda ekran kartım 72 dereceyi görüyor ve 3 aylık bir kart. Sıcaklık değerlerinden anlamıyorum sizce bir problem var mı yoksa normal mi?
İşlemci ise 65-66 civarı.

Control oyununda ekran kartım 72 dereceyi görüyor ve 3 aylık bir kart. Sıcaklık değerlerinden anlamıyorum sizce bir problem var mı yoksa normal mi?
85'in üzerine çıkmadığı sürece sorun yok.
Ekran kartının o sıcaklıkta fanları % kaç çalışıyor?

ROG STRIX için bana bir tık fazla geldi. Technopat'ın videosunda serin çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genel modellere göre normal ama ROG STRIX'e göre fazla, ben TUF ile en fazla 65 alıyordum.

Benim laptop 2.5 haftalık ROG STRIX G15 ve 89 90 derece görüyor oyunlarda.

Dostum senin ekran kartı modelin ROG değil, laptopunun modeli ROG ayrıca hem GPU'lar farklı hem birisi masaüstü birisi dizüstü karşılaştırmak mantıksız.

Kasa modeli nedir? Birazda kasanin hava akışına bağlı.

Kasam kötü PSU ve kasa Power Boost ama yakında PSU'yu değiştireceğim alırken hata yaptım bunları alırken ama PSU'yu değiştirerek bir nebze olsun riski azaltabilirim.

Kasam kötü PSU ve kasa Power Boost ama yakında PSU'yu değiştireceğim alırken hata yaptım bunları alırken ama PSU'yu değiştirerek bir nebze olsun riski azaltabilirim.

Değiştirmen iyi olur ama değiştirmeden önce şu anki kasanın kapaklarını açıp denersen yüksek değerlerin kasayla alakalı olup olmadığın öğrenirsin, en azından videodan bir karşılaştırma yapıp ona göre hareket edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…