Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 12 Ocak 2023 #1 Eskiden Aura RGB LED uygulaması ile ekran kartının üstündeki RGB ışığın rengi vs. ayarlanabiliyordu ama Windows 11'e geçtikten sonra o uygulama kullanılamıyor. RX570 modeli kullanan arkadaşlar bu ışık ayarını nasıl yapıyor yardımcı olabilir misiniz?
Eskiden Aura RGB LED uygulaması ile ekran kartının üstündeki RGB ışığın rengi vs. ayarlanabiliyordu ama Windows 11'e geçtikten sonra o uygulama kullanılamıyor. RX570 modeli kullanan arkadaşlar bu ışık ayarını nasıl yapıyor yardımcı olabilir misiniz?
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #2 Armoury Crate yüklemedin mi?
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 12 Ocak 2023 #3 Artyom Alekseyevich dedi: Armoury Crate yüklemedin mi? Genişletmek için tıkla... Yükledim cihazımı kayıt ettim ama uygulamayı pek anlamadım. Aura kısmına girdiğimde uygun cihaz bulunamadı diyor ayar yaptırmıyor.
Artyom Alekseyevich dedi: Armoury Crate yüklemedin mi? Genişletmek için tıkla... Yükledim cihazımı kayıt ettim ama uygulamayı pek anlamadım. Aura kısmına girdiğimde uygun cihaz bulunamadı diyor ayar yaptırmıyor.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #4 Ludvig dedi: Yükledim cihazımı kayıt ettim ama uygulamayı pek anlamadım. Aura kısmına girdiğimde uygun cihaz bulunamadı diyor ayar yaptırmıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazlarım sekmesinde görüyor musun peki kartı?
Ludvig dedi: Yükledim cihazımı kayıt ettim ama uygulamayı pek anlamadım. Aura kısmına girdiğimde uygun cihaz bulunamadı diyor ayar yaptırmıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazlarım sekmesinde görüyor musun peki kartı?
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 13 Ocak 2023 #5 Artyom Alekseyevich dedi: Cihazlarım sekmesinde görüyor musun peki kartı? Genişletmek için tıkla... Evet, görünüyor.
Artyom Alekseyevich dedi: Cihazlarım sekmesinde görüyor musun peki kartı? Genişletmek için tıkla... Evet, görünüyor.