bro rog strix rx 570 kullanıyorum 3 aydır falan ve hiç beni yüz üstü bırakmadı dual rx 580 le aralarında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum rx 570 iyidir
Aynı ikilemde kalıp RX 580 Dual aldım. İyi ki almışım. 6 ay kullandım, sesinden dolayı sattım. Kart biraz ısınıyor bu yüzden fanlarını fazla dönderiyor. Bende takıntılıyım ses konusunda o yüzden sattım. Kasamın hava akışı gayet iyi ve en fazla 71-72 dereceyi görüyordum kendi fan ayarında. Kesinlikle pişman etmez, Asus'da 3 sene garanti sunuyor zaten sorun olursa gönderirsin. RX 580 ile 570 arasında bariz şekilde fark var bu sıcaklık olayı için performanstan vazgeçme, en kötü kasaya 1-2 fan daha alırsın.
Arkadaşlar ekran kartı alacağım da, RX 570 4 GB olanını mı tercih etmeliyim, RX 580 4 GB olanını mı? Arada 200 lira fiyat farkı var. RX 580 8 GB olan modele bütçem yetmiyor. Bu ikisi arasında tercih ne olmalı?
Dual modelleri gereğinden fazla desem olmaz forumdaki arkadaşlar tarafından linçe uğrayabilirim eğer sıcaklık takıntısı isen yok benim ekran kartım o derecelere çıkmasın yanar bir daha uğramak istemiyorum dersen al STRİX modeli ben şuanda kullanıyorum maksimum 63 derece gördüm.