karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 13 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Mining ayarlarını yaptık. 23'ten yukarı çıkmadı. 30 civarlara gelseydi devam edecektim. Mod yapılıyormuş sanırım. Bilgisi olanlar yönlendirebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2021
Merhabalar. Mining ayarlarını yaptık. 23'ten yukarı çıkmadı. 30 civarlara gelseydi devam edecektim. Mod yapılıyormuş sanırım. Bilgisi olanlar yönlendirebilir mi?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #2 Onu galiba normal bir kullanıcı yapamıyor.
srdryldrm Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 288 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #3 Aynen burada anlattığı gibi yapabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sapphire kartımı böyle modladım, oc ayarları da tam yaptım 32.30 mh alıyorum. Normal kullanıcı windows üzerinden gayet kolay bir şekilde yapabilir.
Aynen burada anlattığı gibi yapabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sapphire kartımı böyle modladım, oc ayarları da tam yaptım 32.30 mh alıyorum. Normal kullanıcı windows üzerinden gayet kolay bir şekilde yapabilir.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 13 Nisan 2021 #4 30'a kadar rahat çıkmanız gerekiyordu aslında. Youtube kaynak videolarına bak.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 13 Nisan 2021 #5 curiousoftech dedi: 30'a kadar rahat çıkmanız gerekiyordu aslında. YouTube kaynak videolarına bak. Genişletmek için tıkla... 30'a kadar çıkarsam sizce devam etmeli miyim? Yoksa 1 2 kart daha eklemem mi gerekir.
curiousoftech dedi: 30'a kadar rahat çıkmanız gerekiyordu aslında. YouTube kaynak videolarına bak. Genişletmek için tıkla... 30'a kadar çıkarsam sizce devam etmeli miyim? Yoksa 1 2 kart daha eklemem mi gerekir.