ROG STRIX Scope Deluxe klavye alınır mı?

Ben hiç denk gelmedim.

Başka forumlarda da gördüm ancak link bırakmak doğru olmaz muhtemelen.

Başka forumlarda da gördüm ancak link bırakmak doğru olmaz muhtemelen.
Teşekkür ederim inş başıma gelmez kötüymüş ben yorumalara bakarak aldım 1 aydır bir sıkıntı yok ama uzun kullanımı bilmiyorum

Kaliteli Switch istiyorsanız RX.
Bilek desteği istiyorsanız Deluxe tercih edin.

ASUS ROG RX in fiyatı 2000-3000 arası çok değişiyor ben 2400'e alabildim çoğu yere beta Plus teknoloji tedarik ediyor bu klavyeyi onlardan sipariş verirseniz sitelere komisyon vermedikleri için daha ucuza alabilirsiniz.

Deluxe'taki Switch'ler iyi değil mi tamam iyidir RX ama keycap tarzı bile farklı ve birkaç sorun yazılınca elim almaya gitmedi alt tarafı sade tam boy bilek destekli bir şey arıyorum ama bulamıyorum.

Verilir. RX Switch'ler Nx'lerden daha iyi. Zaten kendi sitelerinde neredeyse aynı fiyat.

Hocam Deluxe iyi değil mi RX icin birkaç sorun yazmışlar kafam karıştı.

Deluxe'taki Switch'ler iyi değil mi tamam iyidir RX ama keycap tarzı bile farklı ve birkaç sorun yazılınca elim almaya gitmedi alt tarafı sade tam boy bilek destekli bir şey arıyorum ama bulamıyorum.

Hocam Deluxe iyi değil mi RX icin birkaç sorun yazmışlar kafam karıştı.
Sorun falan yok hocam 2si de iyi. RX azıcık daha iyi. Alacaksan RX al. Bilek desteği önemliyse Deluxe olanı al. Bende deluxe var bilek desteğini kullanmıyorum.

Sorun falan yok hocam 2'si de iyi. RX azıcık daha iyi. Alacaksan RX al. Bilek desteği önemliyse Deluxe olanı al. Bende Deluxe var bilek desteğini kullanmıyorum.

Hocam sorun yaşayan az insan görmedim sahibindene yazarsanız ucuza 3-4 tane ilanda LED'lerde sorun olduğunu görürsünüz ki yine sahibindende 1000TL'ye satıldığını gördüm iki tuşu tek renk yanan. Forumlarda da 2-3 tane konu gördüm. Ben de bir ara almayı düşündüm ancak bu ışıklandırma sorunu çıkması riskine girmedim.

Sorun falan yok hocam 2'si de iyi. RX azıcık daha iyi. Alacaksan RX al. Bilek desteği önemliyse Deluxe olanı al. Bende Deluxe var bilek desteğini kullanmıyorum.

Deluxe alsak onda Cherry MX red Switch'leri var sanırım yani benim Bloody B120 modeli olan dandik membran klavyem bile 7 yıl kullandım halada çalışıyor yani ne farkı olabilirki yani scope RX'ten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı