Öncelikle merhaba. Yeni bir mekanik klavye almak istiyorum kaliteli olmasını bir de multimedya tuşlarını en kolay biçimde kullanmak istiyorum. Aklımda iki model var.
Oyun oynamak için alınacak.
Asus Rog Strix Scope II Nx Snow Switch Rgb Mekanik Gaming Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Aralarında 300 lira falan fark var hangisini almalıyım?
Öncelikle merhaba. Yeni bir mekanik klavye almak istiyorum kaliteli olmasını bir de multimedya tuşlarını en kolay biçimde kullanmak istiyorum. Aklımda iki model var.
Oyun oynamak için alınacak.
Asus Rog Strix Scope II Nx Snow Switch Rgb Mekanik Gaming Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Aralarında 300 lira falan fark var hangisini almalıyım?
Asus'un birçok klavyede 1033 TL geri iade kampanyası var şu anda, şartlarını araştırın. Herhangi bir satıcıdan alınınca mı oluyor yoksa bazı satıcılardan alınca mı oluyor onu araştırın.
ASUS'un birçok klavyede 1033 TL iade kampanyası var şu anda, şartlarını araştırın. Herhangi bir satıcıdan alınınca mı oluyor yoksa bazı satıcılardan alınca mı oluyor onu araştırın.