ROG Strix Scope II 96 Wireless alınır mı?

Bütçe
5000
1 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Sistem full ASUS olduğu için bunu tercih etmiştim fakat başka markalardan daha kaliteli manyetik klavyeler mevcut. Tercih sizin marka olsun derseniz alabilirsiniz.

1 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Sistem full ASUS olduğu için bunu tercih etmiştim fakat başka markalardan daha kaliteli manyetik klavyeler mevcut. Tercih sizin marka olsun derseniz alabilirsiniz.

Manyetikler daha pahalı diye biliyorum ve bu ASUS tasarım olarak da switch olarak da ekstra hoşuma gitti.

Manyetikler daha pahalı diye biliyorum ve bu ASUS tasarım olarak da switch olarak da ekstra hoşuma gitti.

Ben klavye %96 olduğu için almıştım. Manyetik olup %96 klavye hiç görmedim.

Aynı paraya manyetik daha kaliteli Switch'li modeller mevcut.

Kablosuz istiyorum ya özellikle. Öyle ekstra e sporcu gibi FPS oyunu oynamıyorum rahatlık istediğimden mekanikte yeter diye düşünüyorum. Eğer ihtiyacım olursa 1 2 seneye falan olur o zamanda bunu satar manyetik alırım ama şu an önemli olan rahatlık.

Ben de 1 yıl kullandım bazı switchlerde çift basma sorunu oluştu garantiden yeni değişim yapıldı. Kutusunu daha açmadım kullanayım mı satayım mı karar veremedim siz de çift basma durumu hiç oldu mu?

Ben de 1 yıl kullandım bazı switchlerde çift basma sorunu oluştu garantiden yeni değişim yapıldı. Kutusunu daha açmadım kullanayım mı satayım mı karar veremedim siz de çift basma durumu hiç oldu mu?

Yok ben hiçbir sorun yaşamadım. Üstüne içecek dökmeme rağmen hala ilk gün ki gibi. Kablolu mod da kullanıyorum full.

Bir ara Bluetooth ile tablete bağlayım dedim o zaman çift basıyordu ama her tuş çift basıyordu sanırım yazılımsal bir şey çünkü kablolu mod da olmuyor. Kablolu kullandığım için dert etmedim.

Bende şu an bir problem yok ama tek sorun garanti sürem 21 ay yani Haziran'da almama rağmen nisan gösteriyor.
Ve full USB modda kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…