ROG STRIX Scope NX TKL Deluxe alınır mı?

O civarlara alınabilecek TKL açısından iyi bir klavye. 1278'e geliyorsa bedava gibi bir şey. Ayrıca bu model kendi switchlerini kullanıyor Asus'un yaptığı ve bence başarılı. 1278TL klavyenin gerçek fiyatı olmuş nihayetinde.

NX Switch'lerin problemli olduğunu duymuştum. Sıkıntı çıkartır mı? Ayrıca ROG STRIX Scope RX kullanmıştım zamanında. Tuşlar çok hassastı. Böyle bir durum var mı bu üründe?

NX Switch'lerin problemli olduğunu duymuştum. Sıkıntı çıkartır mı? Ayrıca ROG STRIX Scope RX kullanmıştım zamanında. Tuşlar çok hassastı. Böyle bir durum var mı bu üründe?
Evet pek kaliteli değiller fakat bu segment için başarılı sayılabilir, kullanıma bağlı. Ayrıca tabii ki hassas, red switchlerin özelliği bu zaten. Aşırı hassas istemiyorsan ya siyah switch ( geri bildirimsiz, redden biraz ağır fakat yine hafif ) ya da brown ( hafif geri bildirimli ) tercih etmelisin.

Kastettiğim o değil. RX Switch'lerde ekstra bir hassaslık vardı. Pek çok kişi de şikayetçiydi bu durumdan.
Tuşların kalitesi ile de alakalı bu durum, dediğim gibi isterse başka marka olsun hepsinde hafif oluyor zaten. Pek çok keycaps ve red ile denediğimde hepsi hafifti mesela. Bu durum bu klavyede belki daha fazladır bilmiyorum ama, tuşların büyüklüğü fena değil gibi aşırı hassas olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı