ROG STRIX Scope NX TKL Deluxe vs Epomaker TH80 Pro

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki klavye arasında kaldım. FPS oyunları için hangisini önerirsiniz?

NX Red kullanıyorum aşırı derecede memnun olduğumu belirterek kesinlikle öneririm.
Diğer marka hakkında herhangi bir bilgim yok.

TH 80 Pro gayet yerinde, üstüne gateron red takılmış zaten. Ben TH 80 Pro üzerinde devam ederim.

Eğer TR tuş takımı ve bilek desteği şart değilse Epomaker derim. Hem kablosuz opsiyonu olması, hem de hotswap özelliği ciddi avantajlar. hotswap olmayan klavyelerde bozulan switchi değiştirmek uğraştırır. Hotswap alınca ise canınız sıkıldıkça switch değiştirin, özelleştirmeye çok müsait. Epomaker'ın switchleri prelubed yani yağlanmış olarak geliyor fabrikadan, bu da bir artı.

TH66 kullandım ve gayet memnundum, TH80 onun %75 boyutlu versiyonu. Yalnız aktivasyon kuvvetindeki ufak farklılıklar sizin için çok fark etmeyecekse (ki bence etmez) Gateron Pro Red yerine Gateron Pro Yellow alın derim. Hissiyatı çok daha tok ve keyifli oluyor.

Bilek desteği şart değil hocam TR olmazsa da idare ederim artık.

Neden peki hocam? Hotswappable dışında hangi özellikleri var?
Açıkçası hotswappab özelliği işinize gelir, ileri zamanda istediğin gibi switch değiştirme fırsatınız olur, 3 veya 5 pinli switchler ile değiştirebilirsiniz. Gateron Pro model switch kullanılmış, beğendiğiniz ASUS modelinde ROG NX switch kullanılmış sanırım. Açıkçası gateron ve hotswappab özelliği benim için daha mantıklı. Hem kablosuz kullanılabiliyor olması benim için yine büyük bir artı. Ben ASUS ile TH 80 Pro modelini karşılaştırmazdım bile. ASUS olanda switch değiştirmeye kalksan seni oldukça uğraştırır. Aklıma gelenler bu kadar, bir sorunuz olur ise sorabilirsiniz. Ekstra sonradan bilek desteği alınabilir.

Tamamdır o zaman TH80 Pro modelinde karar kılacağım gibi. Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiden dolayı.

Hocam son olarak Gateton Pro Yellow mu önerirsiniz Red mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…